Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΟ 71% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

Το 71% των Γερμανών τάσσεται κατά του ενδεχομένου χαλάρωσης των προγραμμάτων λιτότητας στην Ευρώπη, σε νέα δημοσκόπηση, στην οποία, μεταξύ άλλων, οι Χριστιανοδημοκράτες εμφανίζονται ενισχυμένοι αλλά χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ καταγράφεται αύξηση της δημοτικότητας της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ. 
Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, το κόμμα της καγκελαρίου κερδίζει μία μονάδα από την προηγούμενη εβδομάδα και φθάνει στο 41%, αλλά οι κυβερνητικοί εταίροι της, Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), με 4%, παραμένουν μακριά από το όριο εισόδου στην Βουλή (5%). Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) μένουν σταθεροί στο 24%, ενώ οι Πράσινοι χάνουν μία ποσοστιαία μονάδα και βρίσκονται στο 13%. Τα ποσοστά της διατηρεί η Αριστερά, στο 8%, όπως και το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD), στο 3%. 

Στην ίδια δημοσκόπηση, σε ποσοστό 71% οι ερωτηθέντες απορρίπτουν το ενδεχόμενο χαλάρωσης των προγραμμάτων λιτότητας που εφαρμόζονται στις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης, με μόλις 25% να τάσσονται υπέρ μιας τέτοιας προοπτικής. 

Η κα Μέρκελ πάντως φαίνεται να μην επηρεάζεται ούτε από το σκάνδαλο του υπουργείου Άμυνας με την προμήθεια των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Euro Hawk και αυξάνει την δημοτικότητά της κατά μία μονάδα, στο 67%. Ακολουθεί η σοσιαλδημοκράτης πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χανελόρε Κραφτ, ενισχυμένη κατά δύο μονάδες στο 57%, ενώ ο υποψήφιος καγκελάριος του κόμματός της, Πέερ Στάινμπρουκ, βλέπει τα ποσοστά του να συρρικνώνονται κατά μία μονάδα, στο 47%. Εντυπωσιακή άνοδο κατά 7 μονάδες καταγράφει η δημοτικότητα του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι, στο 39%. 

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.