Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ SPD ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Την αλήθεια για την Ελλάδα» και για τον κίνδυνο οι Γερμανοί φορολογούμενοι να χάσουν μέρος των χρημάτων των πακέτων στήριξης, ζήτησε και πάλι σήμερα το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) από την γερμανική κυβέρνηση, υπό το φως της έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 
Σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, ο υπεύθυνος των Σοσιαλδημοκρατών για την δημοσιονομική πολιτική Κάρστεν Σνάιντερ κατηγόρησε την Καγκελάριο ΄Αγγελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για ανεντιμότητα προς τους πολίτες ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, σε ό,τι αφορά το πραγματικό κόστος της ελληνικής διάσωσης. «Η Καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών δεν επιτρέπεται πλέον να αφήνουν τους πολίτες στο σκοτάδι, σε σχέση με το γεγονός ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας με συμμετοχή του δημόσιου τομέα. Η κυρία Μέρκελ έχει πει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ. Τώρα θα πρέπει να μας πει και πόσο θα κοστίσει αυτή η υπόσχεση. Η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί πριν από τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Σνάιντερ. 

Νωρίτερα, ο Αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Zeit», είχε επικρίνει την ευρωπαϊκή πολιτική του Βερολίνου, επισημαίνοντας ότι «η Γερμανία είναι ο μεγάλος κερδισμένος από την εισαγωγή του ευρώ και πρέπει να επανεπενδύσει ένα μέρος των κερδών της», ενώ είχε σημειώσει ότι «η λύση δεν είναι τα προγράμματα λιτότητας, αλλά η εφαρμογή μέτρων όπως αυτά που ελήφθησαν στην Γερμανία», αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις του πρώην Καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.