Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ 2 ΟΧΗΜΑΤΑ

Το πάρκινγκ της αντιπεριφέρειας Καβάλας επί της οδού Ερυθρού Σταυρού (κάτω από τα γραφεία της εφορίας) μπήκε, λίγο μετά τις 1:30 τα μεσάνυχτα, στο στόχαστρο αγνώστων κουκουλοφόρων, οι οποίοι πέταξαν γκαζάκια σε 4 υπηρεσιακά οχήματα της ΠΕ Καβάλας.
Πριν από τις εκρήξεις, γειτονικοί ιδιοκτήτες περιπτέρων ειδοποιήθηκαν από αγνώστους ότι «σε λίγα λεπτά θα εμφανιστούν 40 μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι. Έχετε το νου σας».

Οι εκρήξεις, όπως ήταν φυσικό, σήκωσαν στο πόδι το κέντρο της Καβάλας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να αντιδρά άμεσα. Τρία οχήματα της ΠΥ Καβάλας έσπευσαν στο σημείο και, παρά το γεγονός ότι έθεσαν άμεσα υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά που ξέσπασε λόγω των εκρήξεων (χρησιμοποιώντας ειδικό αφρό, λόγω διαρροής καυσίμων) δεν κατόρθωσαν να γλυτώσουν από την καταστροφή ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ένα λεωφορείο της ΠΕ Καβάλας, τα οποία και καταστράφηκαν ολοσχερώς, παραδομένα στις φλόγες. Το κτίριο της αντιπεριφέρειας Καβάλας υπέστη μονάχα μικρές υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια), ενώ ουδείς από τους ελάχιστους περαστικούς έπαθε το παραμικρό. Πάντως η μυρωδιά του γκαζιού και του καμμένου μετάλλου είναι ακόμα και αυτή την ώρα (5:20 το πρωί) πολύ έντονη.


Γκαζάκια σε πέντε υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Π.Ε. Καβάλας πέταξαν άγνωστοι  μέχρι στιγμής δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα στο παρκινγκ της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, που βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, ενώ λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα άγνωστοι φορώντας κουκούλες πέταξαν τα γκαζάκια, σηκώνοντας στο πόδι την περιοχή από τις δυνατές εκρήξεις.
Στο σημείο κατέφτασε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, κατασβήνοντας τις φλόγες χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.