Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Διενέργεια Ελέγχων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για εισαγωγή ψωμιού από Βουλγαρία


Ενημερώνουμε τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ότι με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη διενεργήθηκαν έκτακτοι έλεγχοι σχετικά με ψωμί από Βουλγαρία, από τις Υπηρεσίες μας σε συνεργασία με υπαλλήλους του ΕΦΕΤ, στην περιοχή των Π.Ε. Δράμας και Ξάνθης.
Συγκεκριμένα στις 30/09/2014 κλιμάκιο ελέγχου μετέβη στην ορεινή περιοχή της Π.Ε. Ξάνθης (Εχίνος, Μελίβοια) και διενήργησε ελέγχους σε αρκετά καταστήματα της περιοχής στα οποία δε βρέθηκε ψωμί προερχόμενο από Βουλγαρία. Από ελέγχους που έχουν διενεργηθεί στην πόλη της Ξάνθης επίσης δεν βρέθηκε ψωμί προερχόμενο από Βουλγαρία.
Στην περιοχή της Π.Ε Δράμας, πραγματοποιήθηκαν επίσης στις 30/09/2014 από κλιμάκιο ελέγχου (ΕΦΕΤ και Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε Δράμας) έκτακτοι έλεγχοι και βρέθηκε σε πρατήριο της πόλης της Δράμας, ψωμί εισαγόμενο με νόμιμο τρόπο και σε ημερήσια βάση από Βουλγαρία.
Ελήφθησαν δύο δείγματα ψωμιού ένα μαύρο και ένα τύπου 70% και στάλθηκαν αρμοδίως από τον ΕΦΕΤ για εργαστηριακή ανάλυση, τα αποτελέσματα αναμένονται.
Να σημειωθεί ότι σε προγενέστερες προγραμματισμένες δειγματοληψίες βουλγάρικου ψωμιού στη Δράμα, μετά από εργαστηριακό έλεγχο δεν εντοπίσθηκε ¨στακτίνη¨ ούτε άλλες απαγορευμένες ουσίες.
Τέλος ενημερώνουμε ότι με εντολή Περιφερειάρχη θα συνεχιστούν οι έκτακτοι έλεγχοι σε ανύποπτο χρόνο σε όλη την Περιφέρεια, παράλληλα με τους τακτικούς, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και του υγιούς ανταγωνισμού.
Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.