Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Απαραίτητα Δικαιολογητικά και Αίτηση για την Ρύθμιση Στεγαστικών Δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Στο νέο πλαίσιο πολιτικής Ρυθμίσεων δανείων Στεγαστικού Τομέα. Η υποβολή των αιτήσεων για την αξιολόγηση της δυνατότητας ένταξης στις νέες ρυθμίσεις έχει χρονική αφετηρία :
● Για την Κεντρική Υπηρεσία του Τ. Π. και Δανείων την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016
● Για τα υπόλοιπα καταστήματα την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2016. Θα έχει αναδρομική ισχύ από 01/07/2016 για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 31/03/2017 προκειμένου να μην απολεσθούν δικαιώματα και οφέλη της νέας πολιτικής από κανένα δανειολήπτη.
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται είτε με φυσική παρουσία στα καταστήματα του Ταμείου , είτε Ταχυδρομικός στην Κεντρική Υπηρεσία του Τ. Π. και Δανείων (Ακαδημίας 40 -Αθήνα ) απαιτείται θεώρηση του γνήσιου υπογραφής από Δημόσια Αρχή.
Τα δικαιολογητικά (δανειολήπτη και εγγυητές, όπου απαιτείται) που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι τα ακόλουθα :
● Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας .
● Πρόσφατη βεβαίωση μηνιαίων αποδοχής ή σύνταξης.
● Ε1 ( φορολογική δήλωση του τρέχοντος έτους ).
Εκκαθαριστικό εφορίας τρέχοντος έτους.
●Ε9 βεβαίωση δηλωθείσας περιουσιακής κατάστασης και Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ που να εμφανίζονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
● Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίων ετών ( σε περίπτωση εγγυητή )
Οι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Τ. Π. και Δανείων θα υπάρξει μεσοσταθμική μείωση του επιτοκίου μέχρι 1% επί του άληκτου κεφαλαίου (ανάλογα το επιτόκιο του δανειολήπτη). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες όταν εγκριθεί ο κανονισμός της εφαρμογής από το Δ. Σ. του Τ. Π. & Δ.
Σημείωση:
● Απαραίτητη προϋπόθεση υπαγωγής σε ρύθμιση προϋποθέτει επιμήκυνση του δανείου.
● Όσοι υποβάλουν αιτήσεις εξετάζονται ξεχωριστά και ανάλογα με τις προϋποθέσεις θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των νέων ρυθμίσεων δανείων στεγαστικού τομέα.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
    psoloukas@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.