Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στ. Κουτσουμπέλης: Τα τελευταία πέντε χρόνια οι δημόσιοι λειτουργοί διαρκώς στοχοποιούνται

Συνάντηση με τον προεδρεύοντα της ΑΔΕΔΥ, Σταύρο Κουτσουμπέλη, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
"Εκφράσαμε την αγανάκτησή μας γιατί τα τελευταία πέντε χρόνια διαρκώς στοχοποιούνται ότι ευθύνονται οι δημόσιοι λειτουργοί. Σαν να μην ευθύνονται άλλοι, σαν να μην υπάρχουν κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες", δήλωσε ο κ. Κουτσουμπέλης και ανέφερε ότι ο δημοσιονομικός και ποσοτικός στόχος στο Δημόσιο έχει υπερκαλυφθεί.
Ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ σημείωσε ότι σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κάτω από 600.000, από 950.000 που ήταν, ότι το μισθολογικό κόστος έχει πέσει από τα 24 διδ. κάτω από 15 δισ. και ότι δεν πρόκειται να δεχθούν νέες περικοπές.
Ο κ. Κουτσουμπέλης πρόσθεσε ότι η αξιολόγηση δεν θα πρέπει να έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, ενώ για τις συντάξεις ανέφερε ότι αυτή η γενιά είναι η πιο αδικημένη, καθώς με πλήρη εργασιακό βίο θα πάρει συντάξεις πείνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.