Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Δημόσιο: Αναδρομικό τσεκούρι στο μέρισμα – Τα νέα ποσά σε πίνακες

- Από 1/1/2016 θα υπολογιστούν οι περικοπές στο μέρισμα
- Χάνουν ως και τα μισά χρήματα 265.000 δικαιούχοι του Δημοσίου
- Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται τα ποσά μετά τις περικοπές
Ως και το 57% θα φτάνουν οι μειώσεις στο μέρισμα του Δημοσίου που λαμβάνουν 265.000 δικαιούχοι καθώς οι περικοπές που περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση είναι αναδρομικές και θα έχουν ισχύ από 1/1/2016.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος οι μειώσεις στα μερίσματα που χορηγεί το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου θα έχουν αναδρομική ισχύ με αποτέλεσμα και τα αντίστοιχα ποσά για το πρώτο τρίμηνο θα υπολογιστούν σε εκείνο που θα λάβουν οι δικαιούχοι στο β' τρίμηνο στα τέλη του Ιουνίου.
Ουσιαστικά οι μειώσεις θα είναι τόσο μεγάλες με τον τρόπο αυτό που σε πολλές περιπτώσεις το ποσό θα αντιστοιχεί αντί σε τρίμηνο σε έναν μόνο μήνα.

Κατηγορία
Ποσό ως Μάρτιο 2016
Νέο ποσό μετά τη μείωση
Μέρισμα β τριμήνου μετά τη μείωση
Μέρισμα β τριμήνου μετά την αναδρομική περικοπή
ΠΕ
207
136
408
193
ΤΕ
177
126
379
228
ΔΕ
174
115
346
168
ΥΕ
155
98
296
125
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.