Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο του Χαράλαμπου Ευστρατίου προς όλους τους συναδέλφους

Αγαπητοί συνάδελφοι
Το 7ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ) ολοκληρώθηκε με την εκλογή ενός Νέου Γενικού Συμβουλίου.
Θα ήθελα, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν εκεί ως εκλέκτορες. Και να συγχαρώ έναν έναν προσωπικά τα 39 νέα μέλη του Γενικού Συμβουλίου.
Οι εκλογές τέλειωσαν. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, για το κοινό καλό όλων των συναδέλφων.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συναδέλφους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και έτσι κατάφερα να εκλεγώ ως μέλος στο Γενικό Συμβούλιο.
Συνάδελφοι σας υπόσχομαι όλους, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, θα προσπαθήσω να συνδράμω στην καλύτερη λειτουργία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ).
Υπάλληλος ΠΑΜΘ (Π.Ε. Ξάνθης)
Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΟΣΥΑΠΕ
Τηλ. +30 69 42 43 41 42

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.