Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Έναρξη υποβολής αιτήσεων ένταξης στις νέες ρυθμίσεις δανείων στεγαστικού τομέα του ΤΠΔ

Ανακοίνωση για την έναρξη υποβολής αιτήσεων ένταξης στις νέες ρυθμίσεις δανείων στεγαστικού τομέα.
Οι δανειολήπτες του ταμείου θα βρουν στην σελίδα του ταμείου πληροφορίες σχετικά με την ένταξη τους στις νέες ρυθμίσεις των δανείων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενηµερώνουµε ότι από :
• την ∆ευτέρα 28 Νοεµβρίου 2016, για την Κεντρική Υπηρεσία (Ακαδηµίας 40, Αθήνα) του Τ.Π.&∆ανείων και
• την Πέµπτη 1 ∆εκεµβρίου 2016, για τα υπόλοιπα Καταστήµατα του Τ.Π.&∆ανείων (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα)
Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων δανειοληπτών για ένταξη στις νέες ρυθµίσεις δανείων στεγαστικού τοµέα του Τ.Π.&∆ανείων.
Οι δανειολήπτες του Ταµείου που ενδιαφέρονται να υπαχθούν στις νέες ρυθµίσεις δανείων καλούνται να υποβάλλουν την ειδική Αίτηση-Υπεύθυνη ∆ήλωση, συνοδεία των απαραίτητων δικαιολογητικών α) µε φυσική παρουσία (ή µέσω εξουσιοδοτουµένου προσώπου) στην Κ.Υ. του Τ.Π.&∆ανείων (στο ειδικά διαµορφωµένο γραφείο ενηµέρωσης και υποδοχής αιτήσεων δανειοληπτών στον ισόγειο χώρο) και στα υπόλοιπα Καταστήµατα του Ταµείου ή β) ταχυδροµικά στην Κ.Υ. του Τ.Π.&∆ανείων, επισηµαίνοντας ωστόσο ότι στην περίπτωση αυτή, απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από ∆ηµόσια Αρχή ή ΚΕΠ. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά µε τα χαρακτηριστικά της νέας πολιτικής ρυθµίσεων δανείων στεγαστικού τοµέα του Τ.Π.& ∆ανείων καθώς και η ειδική «Αίτηση-Υπεύθυνη ∆ήλωση» (επί της οποίας αναγράφονται αναλυτικά τα απαιτούµενα δικαιολογητικά) είναι διαθέσιµα σε έντυπη µορφή στα Καταστήµατα του Ταµείου (Κ.Υ., Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ταµείου www.tpd.gr - Ενότητα «Ανακοινώσεις» - επιλογή «Ενηµερωτικό Φυλλάδιο µεαπαντήσεις σε Συνήθη Ερωτήµατα για τη νέα πολιτική ρυθµίσεων δανείωνστεγαστικού τοµέα του Τ.Π.& ∆ανείων». 
ΕΚ ΤΗΣ ∆ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.