Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Μετά από παρέμβαση της Ομοσπονδίας Περιφερειακών Υπαλλήλων λύθηκε το θέμα των εκλογών για τα Υ.Σ. και τα ΣΕΠ στις Περιφέρειες

Ικανοποιήθηκε το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, να πραγματοποιείται εργάσιμη ημέρα η εκλογή των εκπροσώπων τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, μετά και τις σχετικές ενέργειες της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), σύμφωνα με την υπ. Αριθ. Απόφαση ΔΙΔΑΔ/Φ.37.19/1174/οικ.29614/18-11-2016 (ΦΕΚ Β΄3794/25-11-2016)της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη. Όσον αφορά το αίτημα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, για άμεση (αυτοπρόσωπη) εκλογική διαδικασία σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, η παραπάνω Υπουργική Απόφαση ορίζει ότι, αυτή θα εφαρμόζεται όταν στις «περιφερειακές υπηρεσίες» υπηρετούν τουλάχιστον σαράντα υπάλληλοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.