Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αρχίζει πόλεμο εναντίον της αξιολόγησης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) προχωρά σε κινητοποιήσεις και καλεί τους εργαζόμενους σε κατάσταση «ετοιμότητας» για περαιτέρω αγωνιστικές δράσεις ενάντια στην «αξιολόγηση» των Δημοτικών Υπαλλήλων που προωθεί η κυβέρνηση με στόχο τις απολύσεις και την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της απέναντι στους τοκογλύφους δανειστές.
Στο πλαίσιο αυτό, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής θα πραγματοποιήσουν Παράσταση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27), στις 11.00 το πρωί, και ακολούθως έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15).
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας σε κατάληψη όλων των Δημαρχείων της χώρας ώστε να μην εκδοθεί καμία απόφαση για τον χαρακτηρισμό και καταμερισμό των εργαζομένων σε κατηγορίες που θέτουν χιλιάδες στον «προθάλαμο» των απολύσεων.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κάλεσε την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Ν.4250/2014 και καλεί την Κ.Ε.Δ.Ε. και όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας να καταδικάσουν την προωθούμενη δήθεν «αξιολόγηση», που υποκρύπτει απολύσεις και διαλύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση -όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- είναι αντίθετοι με την «αξιολόγηση» έτσι όπως επιχειρείται από την κυβέρνηση, «καθώς αποσκοπεί στην υποβάθμιση και μείωση του ανθρώπινου δυναμικού δια των απολύσεων που έχει ζητήσει η τρόικα και τελικώς υπονομεύει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την αποτροπή της εφαρμογής των διατάξεων του Ν.4250/2014 που διαλύει τη Δημόσια Διοίκηση και οδηγεί τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.