Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Με τροπολογία για Ένα (1) χρόνο συνεχίζονται οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών.

Ψηφίστηκε στη Βουλή με την θετική ψήφο όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης με την οποία λύνεται για ένα χρόνο το θέμα της αμοιβής των εξεταστών υποψηφίων οδηγών, για τις υπηρεσίες που διενεργούνται εκτός ωραρίου (υπερωρίες).
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας για το συγκεκριμένο θέμα είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα σε κινητοποιήσεις αντιτιθέμενη σε κάθε μορφή μη αμειβόμενης εργασίας, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών.
Η καταβολή της υπερωριακής αμοιβής των εξεταστών διεκόπη με τις διατάξεις του Ν. 4354/15, του οποίου η εφαρμογή ξεκίνησε από 1/1/2016. Με την έκδοση  κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η οποία θα εκδοθεί μέχρι την 30η Ιουνίου 2016 θα καθοριστεί η μηνιαία αποζημίωση των εξεταστών.
Συνεχίζεται η καταβολή των αποζημιώσεων στα μέλη των Δευτεροβάθμιων Ιατρικών Επιτροπών μέχρι την κατάργηση τους από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Δυστυχώς δεν έχει προβλεφθεί από την εν λόγω τροπολογία τι θα γίνει με τους υπάλληλους που εξασκούσαν το «Βοηθητικό Έργο» εκτός ωραρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ώρες θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας και θα καθορίσει την νέα στάση της.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.