Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Μια Νέα Παράταξη θα συμμετέχει στις εκλογές της ΟΣΥΑΠΕ

Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Υπάλληλων Περιφερειών –«ΔΑΚΥΠ»
«Ευτυχία είναι όταν αυτά που σκέφτεσαι, τα λες και τα κάνεις»
Τα αποκαλυπτήρια μίας νέας συνδικαλιστικής παράταξης, η όποια θα πάρει μέρος στις εκλογές της ΟΣΥΑΠΕ (Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών), γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο mail (xarisef@gmail.com) ή να επικοινωνήσουν με τον Χαράλαμπο Ευστρατίου στο τηλέφωνο 69 45 57 54 54.
Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα μας πολεμήσουν λέγοντας πολλά για μας.
Η Λάσπη της διαπλοκής και των δήθεν ακηδεμόνευτων συνδικαλιστών, που το πρωί εξυμνούν το κόμμα τους και το απόγευμα είναι ακομμάτιστοι, δεν μας πιάνει.
Πιστεύομαι στην στήριξη και την ακηδεμόνευτη ψήφο των συναδέλφων.
Μέχρι τότε τους αφήνουμε να διαβάσουν λίγα από αυτά που είπε ο μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι «Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς»
Ο Επικεφαλής
Χαράλαμπος Ευστρατίου

Υπάλληλος ΠΑΜΘ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.