Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Περιφερειακοί Υπάλληλοι εν δράση. Γιατί και τα καλά πρέπει …να λέγονται !!!

Συγχαρητήρια αξίζουν στους συναδέλφους όλων των συνεργειών των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων που με Ζεστή, Κρύο, Βροχή και Χιόνι επιτελούν το καθήκον προς την κοινωνία και τους πολίτες, χωρίς να ζητάν την αναγνώριση.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της
Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υλοποιούν το τελευταίο διάστημα με εντατικούς ρυθμούς εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της Πιερίας. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται από την Π.Ε. Πιερίας παρεμβάσεις που αφορούν στην κοπή της παρόδιας βλάστησης και την αποκατάσταση φθορών τμημάτων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της.
Στην Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος του Αιγινίου και στη Μεγάλη Γέφυρα έως τα όρια του νομού, συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που περιελάμβαναν το κλείσιμο λακουβών. Επίσης, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και αποψίλωση χόρτων και κλαδιών στην 1η Παλαιά Εθνική οδό, στο ύψος του Κορινού προς το Κίτρος.
Σε παρεμβάσεις που αφορούν επίσης σε εργασίες κοπής παρόδιας βλάστησης και κλαδέματος στην 5η Επαρχιακή οδό από την Κονταριώτισσα έως το Δίον, καθώς επίσης και στην 1η Επαρχιακή Οδό από Περίσταση προς Παραλία, έχει προβεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με συνεργείο, με σκοπό την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κυρίως ασφαλείς συνθήκες οδήγησης, αλλά και την αισθητική ανάδειξη της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.