Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Tην ανάγκη να συσταθεί ένας μόνιμος μηχανισμός κινητικότητας στο Δημόσιο με διαφάνεια και κανόνες, διατύπωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σε πρωινή εκπομπή του «Mega». Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ζητηθεί παράταση από την τρόικα για το δεύτερο κύμα κινητικότητας, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε βεβιασμένες κινήσεις. Είναι κάτι το οποίο θα το συζητήσουμε σε έναν μήνα. Όσο πιο συνεπείς είμαστε, τόσο πιο ισχυροί γινόμαστε στη διαπραγμάτευση με την τρόικα».
Τόνισε, πάντως, ότι ένα μικρό ποσοστό απολύσεων θα προέλθει από τη δεξαμενή της κινητικότητας. Όπως είπε, οι απολύσεις θα προέλθουν από τους πειθαρχικά ελεγχόμενους υπάλληλους, αλλά και από υποθέσεις συμβασιούχων του Δημοσίου και των ΟΤΑ, που παραμένουν στη δουλειά τους με προσωρινές διαταγές δικαστηρίων.
Από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούλιο του 2013 έχουν οδηγηθεί εκτός Δημοσίου 226 υπάλληλοι, έπειτα από πειθαρχικό έλεγχο, είπε ο υπουργός και εκτίμησε ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά έως το τέλος του έτους.
Κληθείς να σχολιάσει τις κινητοποιήσεις, που έχουν προαναγγείλει οι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «δεν μπορεί να μην αλλάξει τίποτα για να μην ξεβολευτούν κάποιοι. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε για μια ημέρα κλειστά σχολεία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.