Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Με περιφερειάρχες και δημάρχους συναντάται το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός

Τo Σάββατο 25 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί, μετά από αίτημα του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα.
Με την Ένωση Περιφερεικών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συναντάται το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κυρώθηκε με 156 θετικές ψήφους, αυτές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από μια εκρηκτική συνεδρίαση. 
Συγκεκριμένα, στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ΕΝΠΕ και στη συνέχεια στις 15:00 θα δεχτεί την ΚΕΔΕ. Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται συνάντηση του Πρωθυπουργού με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Η κ. Δούρου, λόγω της απουσίας της στο εξωτερικό, δεν θα παραστεί σήμερα στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, η οποία διεξήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής μετά από αίτημα της Ν.Δ. και του ΚΚΕ επί της αρχής και του άρθρο 1 του νομοσχεδίου, «όχι» ψήφισαν 104 βουλευτές της Ν.Δ., του Ποταμιού, της Χρυσής Αυγής, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Ψήφισαν συνολικά 260 βουλευτές.
Νωρίτερα, η συζήτηση είχε σημαδευτεί από μεγάλη οξύτητα με αφορμή την ένσταση αντισυνταγματικότητας επί της ΠΝΠ η οποία τελικά απορρίφθηκε από την πλειοψηφία.
Απ' την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί η «συνταγματική επιτροπή» που προέκυψε με την ΠΝΠ, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για την εξαίρεση από τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, των χρήματα που αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη.
Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.