Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αλλάζουν στάση οι Περιφερειάρχες μετά τις διαβεβαιώσεις του Τσίπρα.

Την πολιτική διαβεβαίωση ότι το μέτρο που ελήφθη για τα ταμειακά τους διαθέσιμα είναι έκτακτο και προσωρινό έλαβαν από τον πρωθυπουργό οι περιφερειάρχες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα.
Μετά από αυτήν την διαβεβαίωση, όπως είπε ο κ. Αγοραστός, αλλάζουν και οι αποφάσεις των περιφερειαρχών, οι οποίοι ήταν αρνητικοί στην υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών τους διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος. 
Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός ανέφερε πως ο πρωθυπουργός τούς διαβεβαίωσε ότι σε ένα χρονικό διάστημα το μέτρο θα γίνει προαιρετικό, δηλαδή θα έρθει νόμος ή τροπολογία που θα το αλλάζει.
"Είμαστε εδώ για την εθνική προσπάθεια και έτσι συνεχίζουμε. Από τη στιγμή που μας μίλησε ουσιαστικά, πραγματικά, αληθινά και χρειάζεται η χώρα μας το εργαλείο της διαπραγμάτευσης θα το δώσουμε με την προϋπόθεση ότι αλλάζει", είπε ο ίδιος.
Έκανε ακόμη λόγο για "ουσιαστική, πραγματική και χρήσιμη συζήτηση" και πρόσθεσε ότι συμφωνήθηκαν τακτικές συναντήσεις των δύο πλευρών για να λυθούν και άλλα ζητήματα.
Ακολούθησε συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Στην συνάντηση την οποία είχαμε με τον πρωθυπουργό, ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θέλουμε άλλες μονομερείς ενέργειες και ότι η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται τον διάλογο και μπορεί να στηρίξει την χώρα, όποτε και όσο χρειαστεί».
«Δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός ότι τα ζητήματα που αφορούν στα ανταποδοτικά τέλη, γρήγορα τις επόμενες δύο ημέρες, θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση να μην δεσμεύονται μαζί με τα υπόλοιπα ποσά. Επίσης πολύ σύντομα θα υπάρξει η διαδικασία της προαιρετικότητας όσον αφορά τα χρήματα που θα δίδονται μέσα από την Τράπεζα της Ελλάδος» πρόσθεσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.