Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ενημέρωση των κτηνοτρόφων για τον Καταρροϊκό Πυρετό από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας


Αγαπητοί συνάδελφοι οφείλουμε μέσα από την σελίδα να πούμε συγχαρητήρια στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης των κτηνοτρόφων της Αιτωλοακαρνανίας για τον καταρροϊκό πυρετό. 
Είναι ακόμη μια απόδειξη ότι οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι των Περιφερειών είναι πάντα κοντά και διπλά στον πολίτη.
Τέτοια γεγονότα και πρωτοβουλίες είναι που κάνουν τους Συκοφάντες των Περιφερειακών Υπαλλήλων να Σωπαίνουν……
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συναδέρφους που εργάστηκαν για να οργανώσουν την ημερίδα ενημέρωσης των κτηνοτροφών. 
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Αμφιλοχίας πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Χαλκιόπουλων του Δήμου Αμφιλοχίας, ενημέρωση των κτηνοτρόφων της Αιτωλοακαρνανίας για τον Καταρροϊκό Πυρετό.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.