Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Επιστολές από το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ προς τους Προέδρους του ΔΣΑ και του ΤΕΕ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΤΕΕ 
Προς: τον Πρόεδρο Τ.Ε.Ε.
κ. Σπίρτζη Χρήστο
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Υπογραμμίζοντας τη σημαντική παρέμβαση και υποστήριξη του Τ.Ε.Ε. υπέρ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ελεύθερη και απρόσκοπτη άσκηση του δικαιώματος της απεργίας, θέλουμε να μεταφέρουμε, προς εσάς αλλά και προς τη διοικούσα επιτροπή, την αναγνώριση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην έμπρακτη και συνεχή στάση σας στην αντιμετώπιση των επιθέσεων απέναντι στους συλλογικούς αγώνες και στις δράσεις καθώς και τον κοινό συντονισμό. Η συμπόρευση στους ευρύτερους κοινωνικούς αγώνες είναι ελπίδα και δύναμη για το άνοιγμα δρόμων δικαίωσης των κοινών προσπαθειών μας. Παράλληλα, με την ευκαιρία της επικοινωνίας αυτής, σημειώστε και την εκτίμησή μας για το γεγονός της παραχώρησης του αμφιθεάτρου σας για τη λειτουργία του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Με εκτίμηση
Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προς: τον Πρόεδρο Δ.Σ.Α.
κ. Αλεξανδρή Βασίλη
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Υπογραμμίζοντας την καθοριστική παρέμβαση και υποστήριξη του Δ.Σ.Α. υπέρ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ελεύθερη και απρόσκοπτη άσκηση του δικαιώματος της απεργίας, που με επιστημονική τεκμηρίωση και άρτια ανάπτυξη των επιχειρημάτων από τους εκπροσώπους σας έκρινε αποφασιστικά την έκβαση της υπόθεσης, δεχθείτε προσωπικά και μεταφέρετε και στο Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. την από μέρους μας αναγνώριση της πρωτοβουλίας Σας.
Η συμπόρευση, άλλη μια φορά, ενός ιστορικού επιστημονικού φορέα με αδιάκοπη και διακριτή συμβολή στη δικαιοσύνη, στο νομικό πολιτισμό, με την κορυφαία οργάνωση των εργαζομένων στο Δημόσιο που με συνέπεια συμμετέχει στους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες και σταθερά συνεργάζεται με τους επιστημονικούς φορείς, ιδιαίτερα τον ΔΣΑ, είναι ενθαρρυντική για την κοινωνία ευρύτερα που προσβλέπει σε κοινές πρωτοβουλίες.
Με εκτίμηση
Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου Α.Δ.Ε.Δ.Υ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.