Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΔΡΑΣΗΣ": ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Απευθείας απόλυση του 10% των«χειρότερων δημοσίων υπαλλήλων» ζητεί η "Δράση", στο πλαίσιο της πρότασης του κόμματος για λιγότερο δημόσιο, που περιλαμβάνει επίσης κατάργηση περιττών δομών, φορέων και δαπανών του δημοσίου τομέα. Το παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας παράλληλα ότι οι απολύσεις θα πρέπει να αφορούν και τις ΔΕΚΟ, ενώ θα πρέπει να γίνουν κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης, που θα δίνει σημαντικό προβάδισμα παραμονής σε όσους έχουν δώσει γραπτές εξετάσεις.
Ο κ.Σκυλακάκης ουσιαστικά υποστήριξε ότι τα μέτρα της κινητικότητας και της διαθεσιμότας δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα του υπετροφικού δημοσίου, αλλά απλώς χρυσώνουν το χάπι έναντι της τρόικας, στην οποία καταλόγισε ευθύνες για το καθεστώς των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
Ο πρόεδρος της Δράσης ανέφερε επίσης ότι η πολιτική ατολμία για τη συρρίκνωση του δημοσίου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας του ιδιωτικού τομέα. «Εάν είχαν προχωρήσει οι απολύσεις στο δημόσιο από το 2009, η οικονομία της χώρας δεν θα έφθανε στη σημερινή τραγική κατάσταση», πρόσθεσε.
Λιγότερους φόρους, λιγότερο κράτος
Όπως είπε ο κ.Σκυλακάκης, εάν η Δράση καταφέρει να πετύχει τον δύσκολο στόχο που έχει θέσει για είσοδο στη Βουλή, θα συνεργαστεί με τα κόμματα που συμφωνούν με την ατζέντα «λιγότερους φόρους, λιγότερο κράτος», αλλά δεν πρόκειται να υιοθετήσει ποδοσφαιρικές λογικές του τύπου «4-2-1» για διευθετήσεις «ημετέρων» στο δημόσιο.
Πάντως, ο πρόεδρος της Δράσης δεν προβλέπει κοινωνική έκρηξη, διότι, όπως είπε, δεν υπάρχει οργανωμένη αντίδραση στην κοινωνία, αλλά περισσότερο μία τάση των πολιτών να εξατομικεύουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους. Εκτιμά, βέβαια, ότι η κοινωνική οργή είναι διάχυτη και θα εκφραστεί μέσω της ψήφου στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο ίδιος αναγνώρισε την ανάγκη ανοιχτού διαλόγου με όλα τα μικρά κόμματα του λεγόμενου φιλελεύθερου κέντρου(βλέπε Δημιουργία Ξανά),  υπογραμμίζοντας πάντως ότι η χώρα χρειάζεται έναν νέο, ευρύτερο πολιτικό σχηματισμό (είτε υπό τη μορφή της ιταλικής “ελιάς” είτε αυτοτελή), που θα ξεκινάει από τη τη φιλελεύθερη κεντροδεξιά και θα φθάνει μέχρι τη μεταρρυθμιστική σοσιαλδημοκρατία.
Επιβεβαίωσε δε ότι η Δράση θα στηρίξει Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, ενώ σημείωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές το κόμμα θα κινηθεί κατά περίπτωση, κατεβάζοντας ακόμα και δικές του υποψηφιότητες.   
«Τουλάχιστον αυτός εργάζεται…»
Ερωτηθείς για το πώς κρίνει την πρωθυπουργία Σαμαρά, ο κ. Σκυλακάκης απάντησε με νόημα, αλλά και με αιχμές για τους προκατόχους του (όχι για τον Λουκά Παπαδήμο…) ότι «τουλάχιστον αυτός εργάζεται». Έσπευσε πάντως να καταλογίσει στον πρωθυπουργό ότι δεν έχει κόψει τα δεσμά που τον συνδέουν με τον κομματισμό, καθώς και ότι δεν λειτούργησε με αποφασιστικότητα στο πρώτο διάστημα της εκλογής του. Για την Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι διατηρούν σχέση σε προσωπικό επίπεδο, αλλά έχουν ακολουθήσει διαφορετική πορεία από τότε που αυτή εντάχθηκε στη ΝΔ.
Η Δράση θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τη  Συμμαχία Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE).

1 σχόλιο:

  1. Γειά σου αδελφοί και αδελφές, είμαι Charles, ένας ενιαίος γονέας από dudelange στο fort worth, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς πήρα το δάνειο μου από την εταιρεία δανείου επιτυχία κα όταν ήμασταν οδηγείται έξω από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς μου πια , Αφού scammed από διάφορες εταιρείες στην γραμμή και έχουν στερηθεί ένα δάνειο από Τράπεζα μου και κάποια άλλη πιστωτική ένωση που επισκέφθηκα. τα παιδιά μου που ελήφθησαν από την ανάδοχη φροντίδα, ήμουν μόνος στο δρόμο. Μέχρι που μια μέρα αισχρώς μπήκα σε ένα παλιό σχολείο mate που μου να εισαχθεί κα επιτυχία δανείου εταιρεία στο πρώτο της είπα ότι δεν είμαι έτοιμη να αναλάβει κάθε κίνδυνο του να ζητήσει ένα δάνειο στην γραμμή πια, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα λάβει το δάνειο μου από αυτούς. Σε μια δεύτερη σκέψη, λόγω της έλλειψης στέγης μου πήρα μια δοκιμή και να εφαρμοστεί για το δάνειο, ευτυχώς για μένα που έλαβα ένα δάνειο ύψους $1.500.000 από {success_11@yahoo.com}). Είμαι χαρούμενος πήρα τον κίνδυνο και να εφαρμοστεί για το δάνειο. τα παιδιά μου έχουν δοθεί πίσω σε μένα και τώρα δικό μου ένα σπίτι και μια δική μου επιχείρηση. Όλα ευγνωμοσύνη πηγαίνει κα επιτυχία ΔΑΝΕΊΟΥ εταιρεία για να δώσω ένα νόημα στη ζωή μου όταν είχα χάσει κάθε ελπίδα. παρακαλώ για όσους από εσάς εκεί έξω που περνούν μέσα από την οικονομική defficulties θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω Email: success_11@yahoo.com ή whatsApp: +2348078800681.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.