Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Απεργία ΑΔΕΔΥ : Στο 5,27%, η συμμετοχή των υπαλλήλων στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις

Σε ποσοστό 8,49% ανήλθε η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την περασμένη Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι διευθύνσεις διοικητικού-προσωπικού φορέων και υπηρεσιών του δημοσίου και έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα κύκλοι του υπουργείου. 
Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η συμμετοχή έφτασε στα υπουργεία το 8,89%, στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις το 6,08%, στα ΝΠΔΔ των αποκεντρωμένων διοικήσεων το 3,52%, στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις ( ΟΤΑ β΄ βαθμού) το 5,27%, στους Δήμους (ΟΤΑ α΄ βαθμού) το 8,76% και στις ανεξάρτητες αρχές το 9,37%. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, σε σύνολο 65.502 εργαζομένων στους παραπάνω φορείς, απέργησαν 5.564, δηλαδή ποσοστό 8,49 τοις εκατό.

2 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω να προβληματιζει κανένα συνδικαλιστή το ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τον ένα στους δέκα... Ο οδοστρωτηρας της ιστορίας μαζί με τους πολιτικούς θα πάρει και συνδικαλιστικες ηγεσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προπαγάνδα συνεχίζεται …… Στον πίνακα αναγράφουν ότι στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις υπηρετούν 1689 υπάλληλοι και απήργησαν οι 89. Είναι δυνατόν σε όλες τις Περιφέρειες να είμαστε μόνο 1689;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.