Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Χιλιάδες απεργοί διαδήλωσαν σήμερα στο Σύνταγμα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενω ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Κλαυθμώνος και από εκεί συνέρρευσαν στην πλατεία Συντάγματος.
Για «πολυνομοσχέδιο έκτρωμα» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ,Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του κατά την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, και κάλεσε το λαό «να πάρει ο ίδιος τις τύχες στα χέρια του».
Κάλεσμα στους βουλευτές να μην ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Πολυμερόπουλος: «Καλούμε τους βουλευτές και τους βουλευτές που έχουν διατέλεσει δήμαρχοι να προχωρήσουν σε δυναμικές ενέργειες, να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, διότι είναι λάθος. Είναι τραγικό λάθος απέναντι στους εργαζόμενους, απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση απέναντι στη δημόσια διοίκηση, αλλά κυρίως απέναντι στην αξιοπρέπειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και Ταμεία, αλλά και τις ΔΕΚΟ, τραπεζοϋπάλληλοι, γιατροί και εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας, στις συγκοινωνίες και τα λιμάνια. Oι εργαζόμενοι στα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 14:00.
Σε ό,τι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, κλειστοί παραμένουν και σήμερα οι δήμοι και μάλιστα δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι υπηρεσίες καθαριότητας και οι κοινωνικοπρονοιακές δομές, μετά από τη σχετική απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).
Στις 19:00 ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ διοργανώνουν και δεύτερο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, με την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών που θα δώσουν συναυλίες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.