Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΚΑΜΙΚΑΖΙ» ΓΙΑ 14.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ 8,1 ΔΙΣ. ΣΤΟΝ... ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση έχουν σχεδόν καταλήξει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο ρόλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τη θέση του αντιπροέδρου να φιγουράρει στις λίστες του ανασχηματισμού αλλά και ποιος θα αναλάβει το καυτό χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο έμεινε «ορφανό» μετά την αποχώρηση του Αντώνη Μανιτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να αναλάβει το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης «γαλάζιο» στέλεχος, με τα ονόματα του Μάκη Βορίδη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη να ακούγονται«δυνατά» τις τελευταίες ώρες.

Ο νέος υπουργός - καμικάζι θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιουλίου να προχωρήσει στη μετακίνηση 12.000 δημοσίων υπαλλήλων.

Η συμφωνία προβλέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν πραγματοποιηθεί 4.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και εάν αφαιρέσουμε τις 2.000 των υπαλλήλων της ΕΡΤ, αναζητούνται άλλες 2.000 ακόμα

Γεγονός που θα ανοίξει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ και θα λύσει τα χέρια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος θα πρέπει να παρουσιάσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.