Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ε.Ε. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από Γερμανία και Βρυξέλλες καθώς οι δανειστές μας τρέφουν ιδιαίτερα χαμηλές προσδοκίες για την ικανότητα της νέας κυβέρνησης να προωθήσει μεταρρυθμίσεις και μέτρα που αργά ή γρήγορα θα ζητήσει η Τρόικα από την Ελλάδα.
Άνγκελα Μέρκελ και Όλι Ρεν δεν ήθελαν με τίποτα πρόωρες εκλογές στην χώρα, όμως τώρα έχουν αρχίσει να τους «ζώνουν τα φίδια»για το κατά πόσον η νέα κυβέρνηση που δεν θα στηρίζεται σε τρία αλλά σε δύο πόδια, θα μπορέσει να σταθεί όρθια τους επόμενους δύσκολους και κρίσιμους μήνες.

Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έχει επεξεργαστεί ειδικό σημείωμα με κοινοποίηση στο γραφείο της καγκελαρίου Μέρκελ, στο οποίο περιγράφεται η νέα εσωτερική ελληνική πραγματικό. Στο έγγραφο, το οποίο θα δει το φως της δημοσιότητας σε γερμανικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας τις επόμενες ημέρες, αναφέρεται «η αδυναμία του κ. Αντώνη Σαμαρά να ελέγξει την κατάσταση» ενώ γίνεται λόγος και στον «επίφοβο» -όπως τον χαρακτηρίζουν- κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Η εικόνα που έχουν αποκομίσει για τον κ. Βενιζέλοι οι εταίροι και δανειστές μας σε Βρυξέλλες, Γερμανία και Ουάσινγκτον, από την εποχή που υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών, δεν είναι και η καλύτερη, για να το θέσουμε κομψά. Τα κέντρα λήψης αποφάσεων στο εξωτερικό φοβόνται την στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία κρίνεται ιδιαίτερα «απρόβλεπτη» καθώς τον θεωρούν «πολιτικάντη».
Μέχρι στιγμής πάντως, τα κέντρα λήψης αποφάσεων του εξωτερικού κρατάνε χαμηλούς τόνους γιατί συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν αυτήν την στιγμή εναλλακτική. Ωστόσο, σε Γερμανία και Βρυξέλλες πιστεύουν ότι Σαμαράς και Βενιζέλος σχετικά γρήγορα θα αμφισβητηθούν από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ίδιων των κομμάτων τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.