Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"

Τα 160 από τα 207 δισεκατομμύρια ευρώπου διατέθηκαν για το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης κατέληξαν στις τράπεζες και στους πλούσιους, κατήγγειλε η οργάνωση Attac σε έκθεσή της, η οποία δημοσιεύεται στην «Suddeutsche Zeitung». Η γερμανική κυβέρνηση δεν επιβεβαίωσε τα στοιχεία, αλλά επισήμανε ότι η σταθεροποίηση του τραπεζικού τομέα ήταν εξ αρχής βασικός στόχος του ελληνικού προγράμματος.


«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τους αριθμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαους και υπενθύμισε ότι βασικός σκοπός του προγράμματος είναι ηπαροχή χρόνου στην ελληνική κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό προκειμένου να εφαρμόσουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να επιστρέψει σε έναν σταθερό οικονομικό δρόμο.

Τόνισε μάλιστα ότι το πρόγραμμα κατέστη αναγκαίο επειδή η Ελλάδα δεν είχε πλέον πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές αγορές.

«Έτσι, φυσικά, κάποια χρήματα διατέθηκαν για την κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος ώστε να εξασφαλιστεί ο προϋπολογισμός. Κάποια χρήματα διατέθηκαν για την εξόφληση χρεών και κάποια άλλα για την σταθεροποίηση του χρηματοοικονομικού συστήματος. Πρέπει κάνεις να παραδεχτεί ότι ένασύγχρονο κράτος χωρίς έναν λειτουργικό χρηματοοικονομικό τομέα είναι σαν να έχουμε ένα σύγχρονο κράτος χωρίς ηλεκτρισμό ή ύδρευση», δήλωσε ο κ. Κότχαους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.