Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Προσλήψεις, Μεταφορές και Αποχωρήσεις του προσωπικού των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης για το μήνα Δεκέμβριο 2012. Σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, δείτε πόσοι αποχωρούν και πόσοι προσλαμβάνονται κάθε μήνα. Το κύμα φυγής είναι τεράστιο, σε λίγο οι υπηρεσίες θα είναι χωρίς προσωπικό και δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στο φόρτο εργασίας τους, έτσι (μεθοδεύεται) οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες, για να πουληθούν σε ιδιώτες. Το Κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας σε λίγο θα είναι παρελθόν. Σε λίγο το Κράτος θα είναι μια επιχείρηση που θα εξυπηρετεί μόνο όσους έχουν και κατέχουν χρήμα και θέσεις. Τα νούμερα του πίνακα μιλάνε από μόνα τους. 
Δείτε τον πίνακα που έχει αναρτήσει το Υπουργείο στο διαδίκτυο :0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.