Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ «ΛΟΥΚΕΤΑ», ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τις εναλλακτικές λίστες με τους υπό κατάργηση και συγχώνευση οργανισμούς αλλά όχι και τα 12.500 ονόματα των «διαθέσιμων» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  έτοιμος να δείξει κατά τη σημερινή συνάντηση του με τους επικεφαλής των δανειστών μας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης.
Αναφορικά με τη λίστα ο κ. Μανιτάκης παρέπεμψε τους εκπροσώπους της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου και τους πολιτικούς αρχηγούς, που, όπως τους είπε, θα λάβουν πολύ σύντομα την τελική απόφαση.
Σε σχέση με τη ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας – κινητικότητας των 12.500 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι η διαδικασία με τα άλλα υπουργεία για τους φορείς της κεντρικής κυβέρνησης είναι σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο ζήτησε παράταση μέχρι τα τέλη Ιουνίου για να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός.
«Πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία;»
Το γεγονός δεν φαίνεται να άρεσε στους δανειστές μας οι οποίοι ζήτησαν πιεστικά διευκρινίσεις για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Όμως ο Α. Μανιτάκης ούτε σε αυτό το σημείο είχε απάντηση, τονίζοντας προς τους εκπροσώπους της τρόικας ότι θα είναι σε θέση να τους απαντήσει στα τέλη Ιουνίου, όπως και θα έχει ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός.
Πάντως, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης έλεγαν στην aftodioikisi.gr, ότι σε ότι αφορά το υπουργείο έχει προχωρήσει τις διαδικασίες και το μόνο που απομένει είναι τα κριτήρια αξιολόγησης του πλεονάζοντος προσωπικού, όσων, δηλαδή, ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας- κινητικότητας. Πρόσθεταν δε ότι αναμένουν και από τα άλλα υπουργεία να προχωρήσουν άμεσα τη διαδικασία.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης και το θέμα των (έως) τριών πλασματικών ετών για το οποίο το υπουργείο έχει πάρει το «πράσινο» φως από την τρόικα, ενώ εξετάστηκαν τρόποι ενίσχυσης της πειθαρχικής ευθύνης των δημοσίων υπαλλήλων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.