Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μητσοτάκης: Μειώσαμε κάτω από 16 δισ. το μισθολογικό κόστος στο δημόσιο

Στην μείωση του μισθολογικού κόστους στον δημόσιο τομέα, κατά ένα τρίτο την τελευταία πενταετία, ενόψει των κρίσιμων συνομιλιών με τους πιστωτές, αναφέρονται οι FT επικαλούμενοι στοιχεία που δίνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο άρθρο παρατίθενται δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σημειώνει ότι το μισθολογικό κόστος για το δημόσιο έπεσε κάτω από 16 δισ. ευρώ τον περασμένο χρόνο, χάρη στα μέτρα συρρίκνωσης του δημοσίου τομέα που εφάρμοσε η Ελλάδα. Το κόστος αυτό, το 2009 ανέρχονταν στα 24,5 δισ. ευρώ.
Ο Κ. Μητσοτάκης εκφράζει την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αποδεσμευτεί από τον εξωτερικό έλεγχο όταν ξαναρχίσουν τον Σεπτέμβριο οι συζητήσεις για την πορεία του προγράμματος διάσωσης. Η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να στηριχτεί επαρκώς από την κυβέρνηση, να γίνει αποδεχτή από την «ελίτ» και να απολαμβάνει επαρκούς λαϊκής στήριξης, λέει ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι το εν λόγω στοιχείο είναι καίριας σημασίας «καθώς μεταβαίνουμε στην επόμενη φάση της σχέσης μας με τους πιστωτές μας».
Στο άρθρο επισημαίνονται οι σκόπελοι τους οποίους συναντά η μεταρρύθμιση του δημοσίου τομέα και η «εσωτερική αντίσταση» στις προωθούμενες αλλαγές, όπως και η αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων με αναφορά στις «φορείς- φαντάσματα» των ΟΤΑ που δεν έχουν απογραφεί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.