Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι απολύσεις του 2013 και του 2014 είναι ανειλημμένη δέσμευση»


Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί έστειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι «η χώρα θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει».
«Οι απολύσεις του 2013 και του 2014 είναι ανειλημμένη δέσμευση. Η ιστορία λέει ότι όσες φορές προσπαθήσαμε να αναδιαπραγματευτούμε και επιχειρήσαμε να θέσουμε τέτοια θέματα στην τρόικα σπάσαμε τα μούτρα μας (...). Πήραμε δώρο το ΕΕΤΗΔΕ όταν επιχειρήσαμε στο παρελθόν να ανατρέψουμε δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει» ανέφερε στον ΣΚΑΪ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Σύμφωνα με τον υπουργό, «όταν έχουμε μπροστά μας πολλά μέτωπα θα πρέπει να έχουμε αίσθηση το ποσά μέτωπα μπορούμε να ανοίξουμε. Η χώρα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον κεντρικό στόχο που είναι η ρύθμιση του χρέους και η μείωση των φορών».
Και πρόσθεσε: «Η εφαρμογή των νομών δεν είναι εθελοντική, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η αξιολόγηση θα προχωρήσει και η σχετική διάταξη έχει ψηφιστεί με νόμο από τη Βουλή».
«Η κυβέρνηση είναι ενιαία όλοι οι υπουργοί έχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει επί της αρχής την ανάγκη να υπάρχει αξιολόγηση για όλους και για όλα τα νομικά πρόσωπα» υπογράμμισε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι όσοι υπάλληλοι δεν έχουν καλή αξιολόγηση δεν σημαίνει πως θα οδηγηθούν αυτομάτως στη διαθεσιμότητα. «Η αξιολόγηση δεν θα έχει επιπτώσεις σε διαθεσιμότητα, απολύσεις μείωση μισθών. Για πολλά χρόνια κάθε έννοια αξιολόγησης στο Δημόσιο είχε καταστρατηγηθεί» παρατήρησε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.