Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δανιηλίδης: Δεκάδες χιλιάδες παιδιά μένουν εκτός δημοτικών σταθμών


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής της ΚΕΔΕ σημείωσε πως τα 160.000 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τους δημοτικούς σταθμούς δεν αρκούν, καθώς λόγω της κρίσης, θα υποβληθούν περίπου 100.000 αιτήσεις.
Περίπου 37.000 με 40.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Σιμός Δανιηλίδης, μέλος της ΚΕΔΕ και αρμόδιος για θέματα κοινωνικής πολιτικής.
Ο κ. Δανιηλίδης εκτίμησε πως, λόγω της κρίσης, θα υποβληθούν περίπου 100.000 αιτήσεις, τη στιγμή που τα κονδύλια που έχουν συγκεντρωθεί, ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, επαρκούν για τις ανάγκες μόλις 62.000 παιδιών.
Ο κ. Δανιηλίδης σημείωσε πως προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα θα πρέπει να αποδεσμευτούν από τώρα παγωμένα και λιμνάζοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.
Σύμφωνα πάντως με τον υπουργό Εσωτερικών, οι υπολογισμοί αυτοί είναι αυθαίρετοι και τα χρήματα που διατίθενται από το ΕΣΠΑ είναι ικανοποιητικά.
Μιλώντας τη Δευτέρα στο MEGA, ο Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε ότι και φέτος θα επιδοτηθεί ο ίδιος αριθμός παιδιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.