Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Βενιζέλος θα ζητήσει συνάντηση με τον Σαμαρά για την αξιολόγηση στο Δημόσιο


Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά ειδικά για το θέμα της υποχρεωτικής ποσόστωσης του 15% στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων θα επιδιώξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις επόμενες ημέρες. Το ΠΑΣΟΚ δεν το βάζει κάτω και κατά κάποιο τρόπο συντηρεί την διάσταση που υπάρχει με το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης δείχνοντας ότι έχει πάρει το θέμα πατριωτικά...
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πάει σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου με πλήρη φάκελο και στοιχεία και θα καταθέσει και τις προτάσεις του κόμματός του για βελτιώσεις στην ρύθμιση που αφορά την αρνητική αξιολόγηση με ποσόστωση το 15%. Στην συνάντηση θα ζητήσει να είναι παρόντες και οι αρμόδιοι υπουργοί, επομένως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προ ημερών χρέωσε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης το "δώρο" του χαρατσιού μετά την θορυβώδη αποχώρηση της τρόικας από το γραφείο του τον Σεπτέμβριο του 2011!
Σε σύσκεψη που έγινε υπό τον κ. Βενιζέλο και με την συμμετοχή των στενών του συνεργατών και της υφυπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης αποφασίστηκε  το ΠΑΣΟΚ να επιμείνει στο θέμα της αξιολόγησης και των απολύσεων ζητώντας ταυτοχρόνως να δοθούν από τον Κ. Μητσοτάκη επαρκείς εξηγήσεις για τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων προς αποχώρησης όπως επίσης και των φορέων που μπαίνουν σε καθεστώς αξιολόγησης.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος κυβερνητικός εταίρος προτίθεται να ζητήσει διευκρινίσεις γιατί δεν συνυπολογίζονται οι προσωρινές διαταγές για παύσεις δημοσίων υπαλλήλων και όσοι έχουν τιμωρηθεί με διοικητικά μέτρα.

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.