Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Βαζούρας Δημήτρης
Υπάλληλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γεν. Γραμματέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Περιφερειών (ΟΣΥΑΠΕ) 
Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ
Ε-mail: vazouras8@gmail.com
fax: 2313 319906
Θεσσαλονίκη 15 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Συνάδελφοι, μετά τις δυναμικές μας κινητοποιήσεις τόσο σε όλες τις Περιφέρειες, όσο και σε ολόκληρο το Δημόσιο, το Υ.Δ.Μ.Η.Δ. κάνει για άλλη μια φορά ένα βήμα πίσω δίνοντας ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ στις ημερομηνίες της προσχηματικής αξιολόγησης.
Συγκεκριμένα, δίνει τρεις (3) ημέρες από σήμερα (15-7-14), για την έκδοση αποφάσεων επιμερισμού ποσοστώσεων και μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα για το δεύτερο στάδιο, την αυτοαξιολόγηση. Ουσιαστικά περιμένει την εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης των υπουργικών αποφάσεων που κατέθεσε η ΑΔΕΔΥ στο ΣτΕ και εκδικάζεται στις 29-7-2014.
Πρόκειται για την τρίτη παράταση που ανακοινώνεται, όπου φαίνεται καταφανέστατα η σταδιακή υποχώρηση που πραγματοποιεί μετά από την μαζική αντίθεση σχεδόν του συνόλου των εργαζομένων αλλά και την σειρά των εκθέσεων, αποφάσεων, ανακοινώσεων και πολλών άλλων τρόπων έκφρασης κατά της δήθεν αξιολόγησης. Καταδεικνύεται το πιο οφθαλμοφανές: Η αντικειμενική αδυναμία εφαρμογής αξιολόγησης αυτού του είδους.
Στο υπ΄ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.32.11/615/οικ17635/15-7-14 έγγραφο του ΥΔ.Μ.Η.Δ., το οποίο υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, ουσιαστικά αναγνωρίζεται ότι η διαδικασία της αποχής-απεργίας από την ¨αξιολόγηση¨, δικαίως γίνεται. Το Υπουργείο εστιάζει μόνο στο γεγονός ότι το Δικαστήριο χαρακτήρισε παράνομη την απεργία-αποχή, αλλά τηρεί σιγή ιχθύος για το γεγονός ότι αυτή η απόφαση αφορά στο όργανο λήψης της σχετικής απόφασης και όχι στην ουσία της πράξης. Επιπλέον, δεν αναφέρει καν ότι η απόφαση του Δικαστηρίου ΔΕΝ είναι άμεσα εκτελεστή, ούτε και ότι απορρίφθηκε το αίτημα του Υπουργείου για απαγόρευση της συνέχισης της απεργίας-αποχής δίνοντας πράσινο φώς στην συνέχιση της. Αυτός βασικά είναι και ο λόγος που το Υπουργείο προχώρησε σε νέα παράταση, εκθέτοντας ουσιαστικά όσους ¨πρόθυμα(;)¨ βιάστηκαν να υλοποιήσουν διαδικασίες που αφορούν στην αξιολόγηση-μαϊμού.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ¨ΠΡΟΘΥΜΟ¨  ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Σε συνέχεια της χθεσινής 14-7-14 ¨Περιφερειακής Ενημέρωσης¨, επισημαίνω ότι το συνημμένο κείμενο δήλωσης συμμετοχής στην απεργία-αποχή, είναι ενδεικτικό και εστάλη μετά από αίτημα συλλόγων που δεν είχαν κάποιο κείμενο. Στο χώρο των Περιφερειών κυκλοφορούν (απουσία κεντρικής πρότασης) 3-4 παρόμοια κείμενα εξίσου τεκμηριωμένα. Επομένως, με όποιο έχει ξεκινήσει ο κάθε σύλλογος την διαδικασία δήλωσης αποχής, καλό είναι με το ίδιο να συνεχίσει. Επίσης τα έντυπα δήλωσης της συμμετοχής στην απεργία-αποχή μπορούν να είναι ατομικά η ομαδικά.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.