Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΣΤΑ 7,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Στα 7,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν τον Απρίλιο οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας, «τον Απρίλιο του 2013, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις διαμορφώθηκαν στο ύψος των 7,3 δισ. ευρώ, από 8,2 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2012. Δηλαδή, μειώθηκαν κατά 880 εκατ. ευρώ ή κατά 11%.

Επίσης τον Απρίλιο, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων διαμορφώθηκαν στο ύψος των 278 εκατ. ευρώ, από 724 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2012. Δηλαδή, μειώθηκαν κατά 446 εκατ. ευρώ ή κατά 62%. Συνεπώς τον Απρίλιο, όπως είπε ο Σταϊκούρας, οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές διαμορφώθηκαν στο ύψος των 7,5 δισ. ευρώ, από λίγο λιγότερο από 9 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2012″.

«Το Υπουργείο Οικονομικών, από την έναρξη της διαδικασίας, τέλος Δεκεμβρίου του 2012, μέχρι σήμερα, τέλος Μαΐου, έχει ολοκληρώσει τη χρηματοδότηση αιτημάτων ύψους 4,2 δισ. ευρώ» πρόσθεσε ο υπουργός, τονίζοντας οτι «προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται αφού πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία στην οποία εμπλέκονται πολλοί φορείς του Δημοσίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.