Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΤΟ»


Ανεξέλεγκτη» χαρακτήρισε την κατάσταση όσον αφορά την ανεργία των νέων στον ευρωπαϊκό νότο ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος υποστήριξε ότι η λιτότητα πρέπει να πηγαίνει «χέρι-χέρι» με την ανάπτυξη. Δήλωσε εξάλλου ότι δεν ενδιαφέρεται για την θέση του προέδρου του Eurogroup.

Σε συνέντευξή του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του γερμανικού χρηματιστηρίου, ο κ. Γιούνκερ δηλώνει ότι στηρίζει «τον νέο ρυθμό» που δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην λιτότητα, η οποία, όπως σημειώνει, «πρέπει να πηγαίνει χέρι-χέρι με την ανάπτυξη» και να χαλαρώσει στις χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν ύφεση.
Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου εμφανίστηκε να συμφωνεί εν μέρει με τον γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πρόσφατα ανέφερε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «να μας υποδεικνύει τι θα κάνουμε» κι επισήμανε ότι η Κομισιόν μπορεί μόνο «να προτείνει πολιτικές». 

Διαφώνησε ωστόσο με τον βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης των ευρωπαϊκών συνθηκών και υπογράμμισε ότι θα στήριζε μόνο αλλαγές οι οποίες θα ενίσχυαν την οικονομική και νομισματική ένωση. 

Ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ εμφανίστηκε επίσης πεπεισμένος ότι η Ιταλία, η Ισπανία και η Σλοβενία δεν θα χρειαστεί να ενταχθούν σε πρόγραμμα στήριξης, παρά το γεγονός ότι δεν θεωρεί ότι η κρίση έχει ακόμη ξεπεραστεί.

Ερωτηθείς ακόμη σχετικώς με τις επικείμενες εκλογές στην Γερμανία, ο λουξεμβούργιος πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι προς το συμφέρον της χώρας να επανεκλέξει την Άγκελα Μέρκελ» στην καγκελαρία.


Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.