Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή της Ομοσπονδίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σχετικά με την Μισθοδοσία των Υπάλληλων

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. 
“ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ”
Δ/νση: Λ. Συγγρού 80 – 88 , 7ος όροφος
email: osyape@otenet.gr
Αθήνα, 18/10/2015
Αριθμ. Πρωτ. 17
ΠΡΟΣ :
Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
κ. Κουρουπλή Παναγιώτη
ΚΟΙΝ :
  • κ.κ. Περιφερειάρχες
  • Ένωση Περιφερειών Ελλάδας
ΘΕΜΑ : “Μισθοδοσία υπαλλήλων Περιφερειών”
κ. Υπουργέ,
 Σας είναι γνωστό ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών της χώρας εξασφαλίζεται εδώ και χρόνια απευθείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για το επείγον αυτό ζήτημα έχουμε ενημερώσει και τον προκάτοχό σας κ. Βούτση. (συνημμένο το από 05/08/2015 έγγραφό μας)
 Όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα έγγραφα, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών των Περιφερειών, επιτελούν ιδιαίτερο έργο καθημερινά, εξυπηρετώντας πλήθος πολιτών ενώ το ανθρώπινο δυναμικό στις Περιφέρειες είναι δραματικά μειωμένο. Είναι αυτονόητο ότι οι μισθοί των υπαλλήλων στις Περιφέρειες πρέπει να εξασφαλίζονται απευθείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Το κράτος πρέπει να εγγυάται την απρόσκοπτη και υπεύθυνη καταβολή των μισθών των υπαλλήλων των Περιφερειών, εντάσσοντάς την στον προϋπολογισμό, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών των Περιφερειών.
 Η απερχόμενη ηγεσία του κ. Βούτση δεσμεύτηκε και στην ΕΝ.Π.Ε. ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων θα καταβάλλεται «κανονικά, όπως γίνεται και μέχρι σήμερα».
 Διεκδικούμε να γίνουν οι απαραίτητες θεσμικές ενέργειες εκ μέρους σας ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών  θα καταβάλλεται σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού και όχι από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους, γεγονός που θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες.
 Η θέση μας αυτή δεν τίθεται υπό οποιασδήποτε μορφής διαπραγμάτευση.
 Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι με το από 06/10/2015 έγγραφό μας, σας έχουμε ζητήσει συνάντηση με συγκεκριμένη ατζέντα.
Για το Δ.Σ.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΟΡΓΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.