Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από τον Σύλλογο της Π.Ε. Ξάνθης

Όλοι μας παρακολουθούμε καθημερινά ένα δράμα που εκτυλίσσετε αυτή την περίοδο στα σύνορά μας, με ανθρώπινες ψυχές που προσπαθούν να κάνουν το αυτονόητο, να σώσουν τις οικογένειες τους από τη φρίκη του πολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας και ευτυχώς για μια ακόμη φορά ο λαός μας έχει δείξει αξιομνημόνευτη ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης καλούμε τους πολίτες της πόλης μας να συμμετέχουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, που διοργανώνουμε  το διάστημα 29 Οκτωβρίου έως και 06 Νοεμβρίου (ώρες 09.00 -14.00 καθημερινές), στο γραφείο 212 του Διοικητηρίου.
Ενδεικτικά θα συγκεντρωθούν:
Χαρτί υγείας - Σερβιέτες
Οδοντόβουρτσα- οδοντόπαστα
Ξυραφάκια- μικρούς αφρούς ξυρίσματος
Σαπούνια – σαμπουάν
Μαντηλάκια καθαρισμού- αντισηπτικά
Παστέλια – μπάρες δημητριακών
Κονσέρβες με λαβή ανοίγματος
Πλαστικά κουτάλια – πιρούνια - ποτήρια
Κρουασάν – χυμούς γάλα εβαπορέ- μπισκότα- ατομικές μαρμελάδες- ξηρούς καρπούς - σταφίδες
Βρεφικά είδη (πάνες- κρέμες- γάλα)
Αδιάβροχα- μπουφάν
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν με ευθύνη του συλλόγου μας σε εθελοντές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ειδομένης.
Περιμένουμε όλους τους πολίτες της Ξάνθης να συνδράμουν σε όποιο βαθμό μπορούν.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.