Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

«Ελάχιστος φόρος τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για τα εργατικά δικαιώματα» από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Στο κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και του Εργατικού Κέντρου αλλά και των υπολοίπων συνδικαλιστικών οργανώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Χαράλαμπος Ευστρατίου, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο και μεταφέροντας μήνυμα αντίστασης των εργαζομένων ενάντια στα Μνημόνια και την μνημονική πολιτική του ΔΝΤ. Την Εργατική Πρωτομαγιά τίμησαν εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, άνεργοι και συνταξιούχοι οι οποίοι έδωσαν ηχηρό μήνυμα αντιστάτης προς κάθε κατεύθυνση. Οι εργαζόμενοι τιμούν τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα των εργαζομένων, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ. Το μήνυμα της ημέρας ήταν ότι η εργατική πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης αλλά και αγώνων για τα δικαιώματα και τη ζωή της εργατικής τάξης μια και στις μέρες μας αυτά τα δικαιώματα είναι κάτι για τα όποια αγωνιζόμαστε κάθε μέρα.
Ο Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ
Χαράλαμπος Ευστρατίου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.