Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΕΡΤ) ΑΠΟ ΤΟ EBU

Δείτε παρακάτω ζωντανά το πρόγραμμα της Ελεύθερης Ελληνικής Τηλεόρασης. 
Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΝΕΤ (ΕΡΤ) από το EBU



Δείτε διαβάστε και σκεφτείτε…………

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν Καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου»

Μπέρτολτ Μπρεχτ




"Το προσωπικό της ΕΡΤ συνεχίζει τη μετάδοση προγράμματος από τα στούντιό της και να εκπέμπει μέσω συνεχούς ροής στο διαδίκτυο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της EBU. Η EBU διατηρεί την πρόσβασή της στο πρόγραμμα και το αναμεταδίδει μέσω δορυφόρου, προκειμένου να δώσει στα ευρωπαϊκά δημόσια ΜΜΕ πρόσβαση στο περιεχόμενο των ειδήσεων της ΕΡΤ", αναφέρει χαρακτηριστικά η EBU". Σημειώνουμε ότι η EBU είναι η Επαγγελματική ένωση των εθνικών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών που διαπραγματεύεται και συνηγορεί υπέρ των συμφερόντων των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων στην Ευρώπη. 

Δείτε επίσης ζωντανά την ΕΤ3, ΕΡΑ, ΒΟΥΛΗ, ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ από το http://www.thepressproject.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.