Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο φέσι 1,4 δισ. ευρώ προς την εφορία τον Αύγουστο

Νέο φέσι στην εφορία ύψους 1,4 δισ ευρώ έβαλαν οι φορολογούμενοι τον Αύγουστο. Το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος των φορολογούμενων προς το δημόσιο αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς καθώς όλο και περισσότεροι δηλώνουν στάση πληρωμών.
 Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών:
-το νέο ληξιπρόθεσμο χρέος, δηλαδή αυτό που δημιουργήθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2014 διαμορφώθηκε τον Αύγουστο στα 8,65 δισ. ευρώ έναντι 7,23 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Ιουλίου.
-το παλιό ληξιπρόθεσμο χρέος, δηλαδή αυτό που έχει δημιουργηθεί έως και το τέλος του 2013 διαμορφώθηκε τον Αύγουστο στα 60,58 δισ ευρώ παρουσιάζοντας μείωση 155 εκατ. ευρώ. Η μείωση αυτή οφείλεται, μεταξύ άλλων, στην είσπραξη 99 εκατομμυρίων ευρώ και στην διαγραφή άλλων 31 εκατ. ευρώ.
-το συνολικό ληξιπρόθεσμο (παλιό και νέο) χρέος των φορολογούμενων προς την εφορία διαμορφώθηκε τον Αύγουστο στα 69,234 δισεκατομμύρια ευρώ έναντι 67,977 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Ιουλίου.
Με βάση αυτές τις επιδόσεις δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι που έχουν τεθεί για τις εισπράξεις από τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Συνολικά από την αρχή του έτους έχουν εισπραχθεί από το παλιό ληξιπρόθεσμο χρέος 1,238 δισ ευρώ. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να εισπραχθούν 2 δισ ευρώ. Όσον αφορά στο νέο ληξιπρόθεσμο χρέος, το πρώτο οκτάμηνο του έτους εισπράχθηκαν συνολικά 1,146 δισ ευρώ ή ποσοστό 13,4%. Ο στόχος είναι οι εισπράξεις από το νέο χρέος να διαμορφωθούν στο 25%.
Πηγή Του Σπύρου Δημητρέλη


Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.