Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κυρ. Μητσοτάκης:: Κανονικά οι 5.500 απολύσεις που απομένουν μέχρι το τέλος του 2014 στο Δημόσιο

"Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα για τις 15.000 απολύσεις στο δημόσιο το 2013 και το 2014 θα γίνουν", δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Mιλώντας στα "Παραπολιτικά 90,1" ανέφερε πως "μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει 9.500 δημόσιοι υπάλληλοι και απομένουν –έως το τέλος του έτους- άλλες 5.500 αποχωρήσεις".
Επιπλέον τόνισε πως στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα έχει δοθεί μάχη να μην υπάρξει άλλος στόχος απολύσεων, και παραδέχτηκε πως ο ΕΝΦΙΑ είχε πολλά προβλήματα ενώ εκτίμησε πως από τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει σημαντική αποκλιμάκωση στην επιβάρυνση της ακίνητης περιουσίας.
Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι ο φόρος για τα ακίνητα πρέπει να μειωθεί αλλά για να γίνει αυτό -όπως είπε- θα πρέπει να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα ώστε να μην επηρεαστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.
Σημείωσε πάντως πως είναι απαραίτητο να υπάρχει φόρος ακινήτων όπως γίνεται σε κάθε χώρα του κόσμου. 
Τέλος, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες του στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως τα μέτρα δεν ήταν κοστολογημένα και είναι εντελώς ανεφάρμοστα και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν έχει εικόνα για τις αλλαγές στη δημόσια διοίκηση …
Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.