Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συντάξεις τέλος – Δεν υπάρχει «σάλιο» στα Ταμεία – Τι δείχνει η μελέτη της ΓΣΕΕ


Μεγάλες περικοπές σε συντάξεις και εφάπαξ, αναμένεται να γίνουν με βάση τη μελέτη του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ, ενώ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος κραχ στα Ταμεία που ισούται με παύση πληρωμών, καθώς βάσει μνημονίου δεν υπάρχουν περιθώρια επιπλέον κρατικών ενισχύσεων.
Η μελέτη του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ δεν αφήνει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό, καθώς προβλέπει ότι μετά την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος θα χρειαστούν για την καταβολή των συντάξεων επιπλέον 950.000.000 ευρώ για το 2016, άλλα 1,4 δισ για το 2017 και περισσότερα από 2,5 δισ για το 2018.
Ήδη οι συνταξιοδοτήσεις είναι πολλαπλάσιες από τα προηγούμενα χρόνια, οι εισφορές λόγο μειώσεων στους μισθούς αλλά και της ανεργίας έχουν πέσει στα… τάρταρα, ενώ και η κρατική επιδότηση μειώθηκε.  Για τους λόγους αυτούς μπορεί να υπάρξει αδιέξοδο που θα οδηγήσει σε κραχ και αδυναμία πληρωμής των συντάξεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.