Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Περιφερειακή αρχή και εργαζόμενοι μαζί για τη νέα προοπτική της Πελοποννήσου

Την εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στους συλλόγους εργαζομένων της Περιφέρειας, με τους οποίους συναντήθηκε, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Κωνσταντίνας Νικολάκου. «Αναγνωρίζω τη δύσκολη μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι για την επιβίωσή τους στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης και ταυτόχρονα τη μεγάλη τους προσπάθεια να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, παρά την τεράστια υποστελέχωση των υπηρεσιών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης  Πελοποννήσου. 
Ο κ. Τατούλης ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους των συλλόγων ότι προετοιμάζεται ο νέος οργανισμός της Περιφέρειας, η οριστική μορφή του οποίου θα προκύψει μετά από διαβούλευση με τους εργαζομένους, και ζήτησε τη συνδρομή τους για τη βελτίωση της λειτουργίας της Περιφερειακής Διοίκησης επισημαίνοντας ότι   «στόχος όλων μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Σήμερα ωστόσο μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε και αυτό δεν μπορεί να γίνει με συντηρητικές απόψεις, παρά μόνο με τολμηρές και προωθημένες ιδέες και απόψεις». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειδική αναφορά έγινε στο θέμα της αξιολόγησης, όπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων ότι «παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου» και επεσήμανε ότι «Η εξαρχής ποσοστιαία αξιολόγηση είναι βαθύτατα αντισυνταγματική, όπως επίσης λάθος είναι η επίσημη άποψη της κυβέρνησης και των μνημονιακών συνεργασιών, αφενός, ότι η δημόσια διοίκηση πάσχει και, αφετέρου, ότι μόνο η ίδια μπορεί να αξιολογεί». Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε απαραίτητη την αξιολόγηση, που θα υπακούει ωστόσο στους κανόνες της ισονομίας και όχι σε ερασιτεχνισμούς και τόνισε ότι η ποσόστωση θα πρέπει να έπεται της αξιολόγησης και όχι να προηγείται. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων των εργαζομένων από την πλευρά τους έθεσαν τα αιτήματά τους στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και κατέθεσαν την εμπιστοσύνη τους στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν είναι συλλήβδην αντίθετοι στην αξιολόγηση, αλλά ότι αυτή θα πρέπει να υπακούει σε αντικειμενικά κριτήρια και να ανταποκρίνεται σε πραγματικές ανάγκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.