Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη Σωματείων Θεσσαλονίκης - ΕΔΟΘ - Νομαρχιακών Τμημάτων Βορείου Ελλάδος - Στις 5.9.2014

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Το Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Θ. ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή των μελών των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Θεσσαλονίκης και των Γραμματειών των Νομαρχιακών Τμημάτων της Βορείου Ελλάδος την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συσκέψεων της Ε.Δ.Ο.Θ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Πηγή: ΑΔΕΔΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Capsis» στη Θεσσαλονίκη μαζί με τις μεγάλες Ομοσπονδίες Εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΕΔΗΝ και ΠΟΕ – ΟΤΑ, προκειμένου να σας ενημερώσει για τα ακόλουθα θέματα:
1. Αξιολόγηση – Απολύσεις στο Δημόσιο.
2. Η κατάσταση των εργαζομένων στο Δημόσιο σήμερα (μείωση του αριθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων, μειώσεις μισθών, νέο μισθολόγιο κ.ά.).
3. Επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία, στην Παιδεία και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζεται πως η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Θ. –αλλά και το Συνδικαλιστικό Κίνημα του Ιδιωτικού Τομέα- αναπτύσσει το κεντρικό πρόγραμμα παρεμβάσεων, προβολής κινητοποίησης των Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή προ και κατά την πραγματοποίηση των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ.
  • Σας καλούμε να είστε όλοι-ες παρόντες-ούσες διότι θεωρούμε την ενημέρωση αυτή σημαντική για την κοινωνία και τα δημόσια αγαθά.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.