Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση με λεωφορεία την Πέμπτη - Τζιτζικώστας: Διαδικαστικός ο ρόλος των περιφερειών στη μεταφορά των μαθητών



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με λεωφορεία έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, οι λεωφορειούχοι, λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων προηγούμενων ετών. Ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποστήριξε πως η Περιφέρεια έχει κάνει όλα όσα προβλέπονται από το νόμο και δεν φέρει καμία ευθύνη για το πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είπε πως η λύση που πρότεινε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έγινε αποδεκτή από το υπουργείο Εσωτερικών όμως υπήρχαν ενστάσεις από το υπουργείο Οικονομικών
«Οι λεωφορειούχοι ξέρουν πως ο ρόλος των περιφερειών στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών είναι διαδικαστικός και διεκπεραιωτικός. Θα έπρεπε αντί να αποκλείσουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να πάμε όλοι μαζί να διαδηλώσουμε και να αποκλείσουμε κάποιο υπουργείο», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ερωτηθείς για το θέμα, σε συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με τον κ.Τζιτζικώστα, η Περιφέρεια πρότεινε λύση στο υπουργείο Εσωτερικών η οποία έγινε αποδεκτή, ωστόσο υπήρχαν ενστάσεις από το υπουργείο Οικονομικών και εκεί «κόλλησε» το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.
Εξαιτίας της επ' αόριστον αποχής από το έργο της μεταφοράς μαθητών που αποφάσισαν τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης, ο αγιασμός στα σχολικά συγκροτήματα για χιλιάδες παιδιά του νομού Θεσσαλονίκης θα γίνει μετ' εμποδίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.