Πρόλογος

Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας, από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Με αυτή την σελίδα ξεκινάει ένα διαδικτυακό πρώτο βήμα ενημέρωσης, επικοινωνίας και γνωριμίας μεταξύ των εργαζομένων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδος.

Συνάδελφοι μόνο ενωμένοι αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε, πολεμάμε και νικάμε.
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ιατρικές εξετάσεις μέσω ΕΣΠΑ για ανέργους και ανασφάλιστους

Πολλοί οι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, δίνει τη δυνατότητα για τους επόμενους έξι μήνες σε ανέργους και ανασφάλιστους να κάνουν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε επιλεγμένα δημόσια νοσοκομεία.
Πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, δίνει τη δυνατότητα για τους επόμενους έξι μήνες σε ανέργους και ανασφάλιστους να κάνουν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε επιλεγμένα δημόσια νοσοκομεία.
Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00- 12:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: Μπορούν να Προληφθούν» στο Αμφιθέατρο Γ. Ν. «Ασκληπιείο Βούλας».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Παρεμβάσεων πρόληψης-προαγωγής υγείας σε υφιστάμενα δίκτυα στην Περιφέρεια Αττικής» του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.), στο οποίο προΐσταται ο καθηγητής Γιάννης Τούντας, με τη συνεργασία του Γ. Ν. «Ασκληπιείο Βούλας». 
Βασικός στόχος του προγράμματος, πέραν της ενημέρωσης, αποτελεί η διενέργεια δωρεάν προληπτικών Εξετάσεων σε άνεργους ή ανασφάλιστους, ηλικίας 25- 65 ετών, αναφορικά με την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη, του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε συνεργαζόμενα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Αττικής.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για εξετάσεις στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με το Ι.Κ.Π.Ι.: τηλ. 210 7222727, e-mail: info@ispm.gr, ιστοσελίδα: www.prolipsigiaolous.gr

Το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007- 2013 και από εθνικούς πόρους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετάφραση

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχείο ιστολογίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Διαχειριστής της σελίδας

Ο Διαχειριστής της σελίδας
Η διαχείριση της ιστοσελίδας Υπάλληλοι Περιφερειών Ελλάδος, γίνεται από τον υπάλληλο της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης (Π.Ε. Ξάνθης) Χαράλαμπο Ευστρατίου, Σύμβουλο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΥΠΕΞΑ και τ. Πρόεδρο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης. Η σελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση των Υπαλλήλων στις Αιρετές Περιφέρειες Ελλάδας. Συνάδελφε θα θέλαμε την βοήθεια σου, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των Περιφερειών αλλά και των υπαλλήλων που υπηρετούμε σε αυτές. - Τηλ. : +30 6942434142 και mail: (xaralamposeystratioy@gmail.com)
Από το Blogger.